«Gullkorn»

Dette er min private blogg hvor jeg skriver om ting jeg interesserer meg for, og ikke passer inn på mine andre sider som Autismepodden. Denne siden gjenspeiler dermed mine private tanker, meninger og interesser. Det er derfor ikke noe spesifikt tema, men bare generelt ting av interesse for meg.

Under finner du en samling av mine «gullkorn» som mamma har delt på facebook! «Gullkorn» er det vi kaller noen av de dønn ærlige, men gjerne rare, upassende eller utenksomme tingene vi autister noen ganger sier.

Det er viktig å ikke ta seg selv så høytidelig og se humoren i sine særheter, mangler og kløneri! Selvhøytidelighet er noe av det verste jeg vet! Og heldig som jeg er lever jeg i krenkelsens tidsalder…

Mikrofiberkluter var en sterk særinteresse jeg hadde på denne tiden.

Andre SÆRinteresser1: Kirby støvsuger (jeg har to stykker), klesvask (hadde mange fine timer med Rampus hvor vi tokk klesvaska og så på vaskemaskinen jobbe), Strahldur, Fix Universal og mye mye mer!

1.SÆR som i sære interesser og særinteresser som sterk interesse. PS. Jeg var og er en SÆR fyr. Min versjon av helgekos i barndommen var å dra på dans på eldresenteret.

Sondre hadde i Engelsk lekse og presentere seg selv, fortelle hvor han bor og fortelle hva Mamma jobber med… De to første tingene gikk greit, men da det kom til hva Mamma jobbet med var det litt værre. Han sa til læreren, «Det kan jeg ikke si her på skolen».. » Joda:) sa læreren, det går fint.» «Javel? Ho er WashyBitch på Univern2«!!

20. oktober 2011

2.Påstanden medfører riktighet da mamma var en bitch som vaska. Det er dog ikke en populær ting å si på kristen skole…

Vi snakket om 17 mai i stad og hvor teit det var at skolen hadde fri 16 i stedet for 18. Så sier Sondre: Hvis jeg er veldig sliten 18. så går ikke jeg på skolen, det hadde vel ikke du gjort heller det mamma? Joda, svarer jeg, jeg gikk jeg selv om jeg var trøtt! Du ja, svarer han, men du er jo Duracell. Den gang du var liten fantes det ikke batterier. Du kan vel si at du var Duracellens Mor egentlig!

17. mai 2011

Sitter og glaner på Finn.no med Sondre Straume og vi finner en annonse hvor en fyr skal selge over 10 000 bilbrosjyrer…. Jeg sier lattermildt «hehe, han har sikkert fått seg dame og nå må’n kvitte seg med hele samlinga si» Svaret kom lynkjapt: FAAN!!! Jeg skal ALDRI ha meg no’ kjerring ihvertfall, de ødelegger jo alt3. Det har jeg erfaring med fra når DU rydder rommet mitt åsså!! HiHiHi…..

18. juli 2011

3.Er heldig som bor med ei som deler min interesse av å samle på mye rart. Ikke noe fare for at jeg må kvitte meg med noe viktig – får knapt lov å kaste ting som er mine.

Sitat Sondre: Faan!! Nå er jeg traumatisert for livet… Ååå?, sier jeg. Hvorfor?? Jeg holdt på å kræsje med en flodhest akkurat, ho ligger der borte…. :D:D4

25. august 2011

4.Vi var i Tyrkia på ferie. Det var en traumatisk nær døden opplevelse. Hadde vi kjærja ville jeg blitt knust!